Meer over Jimmy’s

Welkom bij Jimmy’s Doetinchem!

In 2014 is Jimmy’s naar een Gronings initiatief gestart in Doetinchem. Locatie: Jongerencentrum Doetinchem in de Gruitpoort.

Het uitgangspunt voor Jimmy’s komt tot uiting in hun motto; “alles voor jongeren!” Jimmy’s zijn jongeren die voor andere jongeren klaarstaan. Dat kan door te helpen bij de organisatie van een evenement, te ondersteunen bij het starten van een project, door te brainstormen over vage dromen of toffe ideeën of door net dat juiste advies of tipje te geven waardoor je er weer tegenaan kunt.

Als Jimmy help je andere jongeren op een gebied dat jou het meeste ligt. Dit kan door een hobby of opleiding, maar vaak ligt een persoonlijke ervaring ten grondslag aan de kennis van de Jimmy. Vanuit die motivatie sluiten veel jongeren zich aan bij Jimmy’s; iets kunnen betekenen voor een ander die hetzelfde heeft meegemaakt.

De Jimmy’s zijn de hele week te vinden in het Jongerencentrum. Elke woensdagavond is er van 19:00-21:00 een avond waar alle Jimmy’s samen aan de projecten werken. Je bent altijd welkom om langs te komen.

Je vindt ons in de Gruitpoort.
Jongerencentrum Doetinchem.

Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
0314-368170
info@jimmysdoetinchem.nl

Logo-jongerencentrum-jimmyspng