Jimmy’s live 2016

 

Het begon met een gekscherende opmerking “eigenlijk zouden we hier een webcam moet hebben hangen zodat iedereen ons kan volgen”
Dit resulateerde in Jimmy’s Live. Iedereen kon ons de hele week live volgen via de webcam en elke avond genieten van een live uitzending vanuit het Jongerencentrum.

Het jongerencentrum werd omgetoverd tot televisiestudio compleet met een regieruimte waar je alle drie de camera’s kon bedienen. Mediacows hielp ons aan alle apparatuur en de Jimmy’s zorgden voor de rest. De complete productie en presentatie lag in hun handen.

In de live uitzendingen kwamen elke dag verschillende items voorbij. Een vreselijk spannende slakkenrace, Hassan de dubieuze waarzegger, interviews met leuke mensen, gekke spellen, toffe optredens en niet te vergeten Jan Versteegh! Op woensdag kwam hij langs als special guest.

Op vrijdag 6 mei werd de week afgesloten met het graffitifestival Spray A’way.
Hieronder wat filmpjes!!

 

Aftermovie Spray A 'Way!

Dè aftermovie van Spray A 'Way! Vanavond is het zo ver, het gemeentehuis overspoelen met handtekeningen. Dit medemogelijk gemaakt door iedereen aan Spray A 'Way heeft deelgenomen of verfdamp is komen inademen! Wat was het een ontzettend toffe dag. Zoals jullie in het filmpje kunnen zien… dit beloofd niet alleen veel goeds… dit beloofd veel beters!

Posted by Spray A Way on Thursday, June 2, 2016