Spray A’way

Spray A’way was het afsluitende evenement van de Jimmy’s live week, georganiseerd door Jimmy’s Max en Titus (foto links). Een groot graffiti evenement op het Raadhuisplein in Doetinchem. De eerste gelegenheid voor Doetinchemse graffiti-scene om zich positief te profileren en elkaar daadwerkelijk in het echt te ontmoeten.

Het evenement was er ook niet zomaar. Jimmy’s kreeg de vraag van jongeren binnen waarom er maar zo weinig legale graffiti plekken waren in DTC en of dat niet kon veranderen. Om een onderwerp op de politieke agenda te krijgen van de gemeenteraad heb je minimaal 50 handtekeningen nodig. Het evenement is bedoeld om hier aandacht voor te vragen en natuurlijk handtekeningen te verzamelen.

Zelfs wethouder Marleen Sluiter spoot een paneeltje mee en gaf aan dat ze vast en zeker wel iets voor de Doetinchemse graffiti spuiters kon betekenen. En ze is haar woord nagekomen! In het voorjaar van 2017 krijgt Doetinchem een mobiele graffiti muur! Het lijken op grote legoblokken die overal kunnen worden neergezet. Binnekort vind je op deze website meer informatie over de opening van deze muur. Wil je hier graag over meedenken? Neem dan contact met ons op!

Via de Facebookpagina van Spray A’way blijf je op de hoogte van alles rondom Graffiti in Doetinchem.

Aftermovie Spray A 'Way!

Dè aftermovie van Spray A 'Way! Vanavond is het zo ver, het gemeentehuis overspoelen met handtekeningen. Dit medemogelijk gemaakt door iedereen aan Spray A 'Way heeft deelgenomen of verfdamp is komen inademen! Wat was het een ontzettend toffe dag. Zoals jullie in het filmpje kunnen zien… dit beloofd niet alleen veel goeds… dit beloofd veel beters!

Posted by Spray A Way on Thursday, June 2, 2016