Wie zijn wij?

Jimmy’s ben jij, zijn jullie. Iedereen die zich een jimmy voelt, is of wil zijn. Gewoon die jongen of dat meisje wat graag dingen organiseert of leuke dingen wil doen met leeftijdsgenoten.
Jimmy’s wordt ondersteund door Jongerenwerk Doetinchem, bestaand uit 3 jongerenwerkers en een hele berg stagiaires. Op deze pagina kun jij alvast snuffelen wie wie is!

Jongerenwerkers

Ferdy Wissing – Coördinator Jongeren – la big boss
Ferdy is sinds 15 augustus begonnen als Coordinator. Hij heeft jaren les gegeven in het speciaal onderwijs en is met veel energie begonnen aan zijn nieuwe functie bij ons. Net als alle jongerenwerkers en Jimmy’s kan je ook altijd bij Ferdy terecht! Val hem maar hier lekker lastig met een berichtje.

 

 


Hanna Rensen – Jongerenwerker

Na mijn studie CMV in de Gruitpoort gaan werken en vanaf 2012 verbonden aan het Jongerencentrum. Ik ben 32, woon samen en heb een meidentweeling.  Naast mijn werk voor het jongerencentrum ben ik vrijwilliger bij de brandweer

Ik ben te vinden bij Jimmy’s op ma-di en woe. Een berichtje sturen kan altijd.
Vanaf september ben ik even met zwangerschapsverlof tot en met januari. Shirley Bolt neemt mij dan over.

Bahman Zarghami – Jongerenwerker

Na een tijd te hebben gewerkt in de muziek en evenementen wereld ben ik begonnen aan mijn studie Evenement Management. Ik begon in 2014 bij het Jongerencentrum als stagiaire. Na een paar toffe jongeren projecten heb ik mijn passie gevonden voor jongerenwerk en ben ik hier gaan werken als full time jongerenwerker.

Ik ben er elke ma-woe-do-vr. Je kan me altijd hier een berichtje sturen!

 

Dries Reinbergen – Ambulant jongerenwerker
Ambulant jongerenwerker betekent dat je vooral op straat werkt. Dries kun je dus wel eens tegenkomen als je vaak met je vrienden buiten bent. Hij komt ook gezellig vaak langs bij ons. Hem kun je ook een berichtje sturen hoor. Binnenkort schrijft hij wat over zichzelf.

 

Stagiaires

Jarno
Opleiding: Evenementen Management

Ik ben Jarno en ik ben 2o jaar. Op de opleiding die ik doe leer ik wat je vooraf voor een evenement allemaal moet doen. Je leert over de doelstelling van een evenement, je leert planningen maken en ook leer je contacten zoeken met verschillende Instanties die jou helpen met een evenement. Hier bij Jimmy’s leer ik hoe ik het beste kan samenwerken met de mensen waarmee je een evenement plant. Hier zijn dat de stagiaires, zo kunnen we allemaal toepassen wat we op onze opleiding leren.

 

Yvet
Opleiding: SCW

 

Fatima
Opleiding: SCW (Sociaal Cultureel Werk) – Mijn school

Ik ben Fatima en ik ben 32 jaar. Als Sociaal Cultureel werker werk je vaak in een wijkcentrum of een opvang/ jongerencentrum. Je kunt ook terecht op een peuterspeelzaal, in het ouderenwerk of een andere vorm van welzijn werk. Het is vooral veel begeleiding. Hier bij Jimmy’s leer ik de praktijk en op school de theorie.

Yvette
Opleiding: SMD (Sociaal Maatschappelijk Dienstverlening)

Ik ben Yvette en ik ben 18 jaar. Op de opleiding die ik volg leer je omgaan met mensen. Je leert hoe je gesprekken moet voeren en hoe je het beste mensen kunt benaderen. Op mijn stage leer ik hoe ik kan reageren op problemen en hoe ik die dan weer moet oplossen.

Michelle
Opleiding: CMV (Cultureel Maatschappelijke Vorming)

Ik ben Michelle en ik ben 22 jaar. Met de opleiding CMV leer je hoe je de zwakkere doelgroepen weer in de maatschappij kan brengen. We doen dat op een leuke manier. Niet door allemaal gesprekken te voeren, maar door een activiteit. Door bijvoorbeeld muziek of drama. Ik leer op mijn stage dat iedereen anders is en dat iedereen andere begeleiding nodig heeft.

 

Britt
Opleiding: SCW (Sociaal Cultureel Werk)

Ik ben Britt en ik ben 18 jaar. SCW is ontzettend breed, het is niet een gedeelte die je leert, maar wat van alles. Je leert omgaan met alle doelgroepen, van kinderen, jongeren tot ouderen. We leren ook om om te gaan met mensen met een beperking of een klein probleem. we leren ook om conflicten op te lossen en we leren over ontwikkelingspsychologie. Je leert met deze opleiding mensen weer terus in de samenleving te brengen.

Manon
Opleiding: SCW (Sociaal Cultureel Werk) – Mijn school

Ik ben Manon en ik ben 21 jaar. Op mijn opleiding leer ik vooral begeleiding. Je leert persoonlijke begeleiding maar ook groepsbegeleiding. Ik begeleid de inloop hier en de projecten die hier worden gedaan. Maar over het algemeen help ik bij het plannen van evenementen. Ik leer hier ook vooral de praktijk en op school de theorie die ik hier dan ook weer kan toepassen.

Gökem
Opleiding: Mediavormgeving

Ik ben Görkem Kozan (Kozi) en ik ben 17 jaar. Op deze opleiding leer ik posters, flyers en filmpjes maken. Vooral promotie materiaal. Ik leer ook hoe ik die het beste kan bewerken. Ik zorg hier dan ook voor de promotie van de evenementen en nieuwe projecten. Maar de grootste reden waarom ik hier stage loop is om de sfeer erin te houden.

Shereen
Opleiding: Mediavormgeving

Ik ben Shereen en ik ben 23 jaar. Bij mediavormgeving leer ik posters, flyers en filmpjes maken. Je leert vooral hoe je promotie materiaal moet maken. Bij Jimmy’s leer ik het werken in een bepaalde style voor een evenement. Ik zorg hier ook voor de promotie van evenementen. Ik zorg hier vooral voor het zoete voedsel.

Dyonne
Opleiding: GPM (Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker)

Ik ben Dyonne en ik ben 18 jaar. Tijdens mijn opleiding leer je jezelf ontwikkelen en de normale ontwikkelingen van van jongeren en kinderen tussen de 0 en 18. Je specialiseert je in gedrachtsproblemen en mogelijke problemen tijdens de opvoeding. Ik probeer hier bij Jimmy’s zo goed mogelijk aan te voelen wat de jongeren nodig hebben. Hier is het de plek om jezelf te ontwikkelen en je stage opdrachten uit te voeren.

 Esmee

Opleiding: AOC Oost (VMBO)

Ik ben Esmee en ik ben 15 jaar. Ik ben op dit moment de enigste stagiaire die op de middelbare school zit. Toen ik hier op school kwam had je nog richtingen die je kon kiezen nu is dat allemaal samen gegaan en moet je tot de 4e alle richtingen volgen. Omdat ik nog kon kiezen heb ik voor de richting gezelschap dier gekozen. Ik wou altijd dierenarts worden, maar nu lijkt mij dat niets meer. Ik kwam hier bij Jimmy’s omdat ik nog niet wist wat ik wou doen, ik wist alleen dat ik iets met jongeren wou doen. Hier kan ik er vast wat van leren.

 

Luka

Opleiding: GPM (Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker)

Ik ben Luka en ik ben 21 jaar.

 Bas

Opleiding: GPM (Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker)

Ik ben Bas en ik ben 21 jaar.

 Stacey