Wie zijn wij?

Jimmy’s ben jij, zijn jullie. Iedereen die zich een jimmy voelt, is of wil zijn. Gewoon die jongen of dat meisje wat graag dingen organiseert of leuke dingen wil doen met leeftijdsgenoten.
Jimmy’s wordt ondersteund door Jongerenwerk Doetinchem, bestaand uit 3 jongerenwerkers en een hele berg stagiaires. Op deze pagina kun jij alvast snuffelen wie wie is!

Jongerenwerkers

Ferdy Wissing – Coördinator Jongeren – la big boss
Ferdy is sinds 15 augustus begonnen als Coordinator. Hij heeft jaren les gegeven in het speciaal onderwijs en is met veel energie begonnen aan zijn nieuwe functie bij ons. Net als alle jongerenwerkers en Jimmy’s kan je ook altijd bij Ferdy terecht! Val hem maar hier lekker lastig met een berichtje.

 

 


Hanna Rensen – Jongerenwerker

Na mijn studie CMV in de Gruitpoort gaan werken en vanaf 2012 verbonden aan het Jongerencentrum. Ik ben 32, woon samen en heb een meidentweeling.  Naast mijn werk voor het jongerencentrum ben ik vrijwilliger bij de brandweer

Ik ben te vinden bij Jimmy’s op ma-di en woe. Een berichtje sturen kan altijd.
Vanaf september ben ik even met zwangerschapsverlof tot en met januari. Shirley Bolt neemt mij dan over.

Bahman Zarghami – Jongerenwerker

Na een tijd te hebben gewerkt in de muziek en evenementen wereld ben ik begonnen aan mijn studie Evenement Management. Ik begon in 2014 bij het Jongerencentrum als stagiaire. Na een paar toffe jongeren projecten heb ik mijn passie gevonden voor jongerenwerk en ben ik hier gaan werken als full time jongerenwerker.

Ik ben er elke ma-woe-do-vr. Je kan me altijd hier een berichtje sturen!

 

Dries Reinbergen – Ambulant jongerenwerker
Ambulant jongerenwerker betekent dat je vooral op straat werkt. Dries kun je dus wel eens tegenkomen als je vaak met je vrienden buiten bent. Hij komt ook gezellig vaak langs bij ons. Hem kun je ook een berichtje sturen hoor. Binnenkort schrijft hij wat over zichzelf.

 

Stagiaires

Jarno
Opleiding: Evenementen Management

 

Yvet
Opleiding: SCW

 

Fatima
Opleiding: SCW – Mijn School

 

Yvette
Opleiding: SCW

Michelle
Opleiding: CMV

Britt
                  Opleiding: SCW

Manon
Opleiding: SCW – Mijn School

Gorkem
Opleiding: Mediavormgeving.

Shereen
Opleiding: Mediavormgeving

Dyonne
Opleiding: Gespecialiseerd pedagogisch medewerker